Wednesday, 1 February 2017

Beratur panjang sebab minyak naik


Semlam ramai yang beratur panjang sebab minyak dijangka naik hari ini..
.
Adakah harga Minyak akan kekal???
Adakah minyak yg diisi mlm td tidak akan habis smpi Kiamat???
. 
Fakta:  Harga perubatan di Malaysia juga semakin naik dan Tidak akan turun. Tahun ni naik lagi.
.

Soalan yang sama kepada semua:

Kenapa Tiada seorg manusia pun yg beratur di Kaunter Company Insurance Untuk mendapatkan Medical Card???
.
Haiyo... Berpikirlah demi Keluarga Tersayang.


The Most Valuable Insurance Brands of 2016!



Allianz mengekalkan ranking brand insurans no 1 dalam The Most Valuable Insurance Brands of 2016.
Terbaik & Tahniah Allianz!
.
Ramai blh kata mereka represent company no 1.. Tapi takde bukti.. Cakap mulut jer semua org pun blh bro.. Syarikat insurans yg lgsg tiada dlm list ni, sy no komenlah.. pandai2 sendiri..
.
Allianz syarikat kukuh? Sudah pasti.
Untuk perlindungan anda, sebaiknya pilihlah syarikat insurans yg besar & kukuh.. (no 1 lbh baik lg ler)
Kenapa?
.
1. Aset mereka sangat besar.
2. Dapat menyediakan produk terbaik utk anda.
3. Ketenangan fikiran (peace of mind).
4. Supaya tidak ada masalah atau kelewatan claim. Alhamdulillah, setakat ini client2 sy jg tidak ada masalah dari segi claim (boleh lihat antara testimoni client2 sy di www.zaprotection.com)
.
Perlindungan insurans jangan diambil remeh.. Masa claim nnt baru nak terkejut, nak menyesal pun tak guna dah. Lebih baik celik insurans dari sekarang.
.
Mahu tahu berkenaan Allianz, produk2 & perkhidmatan saya? Anda pasti tak menyesal.
.
Hubungi atau whatsapp sy di :

016 366 1786
Perunding Insurans Anda & Keluarga
Zulhaizal A. Pazir