Wednesday, 12 October 2016

Penting ke ada Agen Insurans?




Antara yg penting dlm pengambilan insurans selain dari produk hebat & company insurans yg bagus adalah AGENTnya.. betul ker?
.
Produk yg bagus tanpa agen yg komited pasti susah ..
.
Org tak tau semua benda di dunia.. anda mgkn pakar dlm bidang anda, tp tidak bidang yg lain.. Bila tak tau urusan guaman anda lantik peguam, tak tau berkenaan account, anda lantik accountant.. tak tau insurans, anda lantik penasihat insurans!
.
Kenapa anda melantik & membayar kami utk menguruskn insurans anda? Selain menasihatkn dan update produk2 yg sesuai, bila kecemasan berlaku, anda blh hubungi kami utk bantu.. masa nak claim, anda pula msh dlm proses recovery, tak perlu susah2 nak ke insurans company.. Agen yg bertanggungjawab pasti akn dtg ke rumah atau ofis anda.. anda sign shj dan beri dokumen yg diminta..tu jer.. Mudah kan??
.
Selain dr kad perubatan yg mudah digunakan, Client biasanya tak pandai buat claim sendiri terutama claim2 yg kena isi form.
.
Cth. Follow Up treatment, accidental outpatient, pampasan kematian, pampasan penyakit kritikal, hilang upaya kekal, PA dsb...
.
Contoh di atas memerlukan anda mengisi form yg anda tak biasa dan perlu submit sekali dgn dokumen2 tertentu.. klu salah beri dokumen, terpaksa pulak blk rumah atau ke hospital utk mengambil dokumen yg perlu.. turun naik ofis insurans pulak dah.. kan buang masa tu.. aduhh..
.
Ini semua tak perlu terjadi jika anda ada agen yg serius dlm kerjayanya..
.
Samada agen itu bantu client atau menghilangkn diri lepas sign up, kena cuba ler baru tau..
.
Tapi jika anda terbaca artikel ini, tak perlu pergi jauh lg.. anda blh hubungi sy utk mengenali sy dan khidmat sy dgn lbh lanjut. In Shaa Allah, dgn pengalaman yg ada sy blh membantu anda.. sila lihat antara testimoni client2 sy.. claim2 ni ada yg hospital benefit, follow up reimbursement, pampasan dsb.. Dgn izinNya, sy dpt membantu mereka.



.





Sebarang pertanyaan:💡
Zulhaizal A. Pazir
Perunding Insurans Sepenuh Masa
Whatsapp/call/sms: 📞016 366 1786
.
#mypassion
#givinghopetofamilies
#Lovemyjob
#myresponsobility
#Icanthelpwithmoneyeverytimesomeoneneedit
#thisistheleastIcandotohelp
#riskmanagement
#makeadifference

No comments:

Post a Comment